11. Kohtalokas salaisuus

Eräänä päivänä Januksen sydän vain petti. Hän valitti heikosti ja kaatui lattialle.
Cassandra riensi paikalle kolahduksen saattamana ja alkoi itkeä lohduttomasti tajuttuaan isänsä kuolleen.
Caspian ei ensimmäisen kerran elämässään todellakaan tiennyt mitä tehdä. Janus kuoli ja hän... hän itse oli joutunut tilanteeseen, jossa oli päätettävä avattavako suunsa vai vaiettava. Tekisi hän mitä tahansa, seuraukset olisivat kohtalokkaat.
William oli aikuistuttuaan muuttanut omilleen ja jokin aika sitten veli oli ilmoittanut löytäneensä naisen, jonka oli onnistunut saattamaan jo raskaaksi. Caspianin sydän oli käytännössä pysähtynyt hetkeksi, kun William kertoi naisen nimen olevan Sonya Eririkas. Caspian ei tiennyt mitä tehdä. Hänen oma tyttärensä odotti sedälleen lasta. Tilanne oli suorastaan pyörryttävä ja Caspian oli kadottanut ruokahalunsa täysin kuultuaan uutisen.
-Milloin sun veli perheineen tulee käymään,
Sonya kysyi Williamilta.
-Mua ei oikeastaan haittaisi, vaikka he eivät tulisi tänne koskaan,
mies vastasi ja virnisti ilkikurisesti Sonyalle.
-William,
Sonya moitti, mutta hymyili edelleen leveästi. Hän suorastaan hehkui.
Heidän välillään oli kipinöinyt ensimmäisestä katseesta alkaen ja he olivat päätyneet sänkyyn kaksi tuntia sitä hetkeä myöhemmin. Tai no, sänkyyn ja sänkyyn. Ensimmäinen kerta oli tapahtunut läheisessä metsässä, puuta vasten, ja se oli ollut molemmille suorastaan järisyttävä kokemus. Heidän fyysinen yhteytensä oli niin kokonaisvaltainen, että pelkkä hengityskin toisen iholla sai molemmat kuumiksi sekunneissa. He eivät pystyneet pitämään juuri lainkaan näppejä erossa toisistaan.
-No, jos he ei tule niin sitten he ei tule ja sillä hyvä,
Sonya totesi käytännöllisesti.
-Miten sun isäs,
William kysyi.
-Isä on joutunut hoitokotiin. Veli soitti just hetki sitten.
-Missä mä olin silloin?
-Suihkussa.
-Miksi sä et ollut siellä mun kanssa?
-Hyvä kysymys,
Sonya kehräsi ja sitten pahoinvointi pyyhki hetkeksi virneen kasvoilta.
-Mä luulen, että mun on tehtävä nyt vähän jotain safkaa. Vauva.
Sonya pudisti päätään ja William näytti oivaltavalta.
Hän oli hieman vaivautunut raskaudesta. Ei hän ollut suunnitellut sitä. Ei todellakaan. William olisi halunnut olla villi ja vapaa vielä pitkään. Perhe-elämän leikkiminen ei ollut kuulunut suunnitelmiin.
Olkoonkin, että seksi Sonyan kanssa oli mieltäjärisyttävää, Williamista oli vaikea sopeutua siihen, että hän oli yhtäkkiä talouden handyman ja talossa hääräsi nainen, joka odotti lasta. Hänen lastaan.
Ei ollut siis lienee yllätys, että William ajautui Cicin seuraan.
-Cici.
-William.
Sen enempää sanoja ei vaihdettu. Cici oli kaivannut tätä. William ei höpötellyt turhia, ei lirkutellut rakkaudesta. Suoraan asiaan.
-Etsitäänkö vähän suojaisampi paikka,
William kysyi ja Cici nyökkäsi.
Se suojaisa paikka oli pensas ja vaikka Cici tukahdutti mielihyvän äännähdyksiään Williamin olkapäätä puremalla, ei hän ollut täysin äänetön. He ilmestyivät ulos puskasta kikatellen ja katsellen varovasti ympärilleen.
-Eihän sua vaivaa se, että mä asun toisen naisen kanssa,
William kysyi ja se oli ensimmäinen kerta, kun he keskustelivat nähtyään pitkästä aikaa uudestaan.
-Hei, kuten mä sanoin, mä en ole avioliittomateriaalia,
Cici vahvisti ja häkeltyi täysin Williamin tarttuessa häntä käsistä ja suudellessa niitä.
-Mitä hittoa Will?
-Kiitos Cici. Mulle riittää yksi nainen, joka leikkii kotia.
-Anytime Will, anytime.
Sonyan raskauden edetessä ja vatsan kasvaessa nainen oli yhä väsyneempi ja väsyneempi. Hän alkoi karttaa seksiäkin ja William mietti, että miksi hitossa nainen ylipäätään asui hänen kattonsa alla jos seksiä ei ollut tiedossa.
Se ajoi miehen ottamaan yhä suurempia riskejä ja Sonyan nukkuessa yläkerrassa hän päästi Cicin ovesta sisään ja vei poreammeeseen.
-Mä haluan sua,
hän sanoi naiselle ja tämä henkäisi.
Lupaa kysymättä tai sitä tarvitsematta William painoi itsensä naista vasten ja suuteli intohimoisesti.
-Eikö Sonya anna sulle,
Cici kiusoitteli ja Williamin silmissä välähti.
-Hittoako siitä,
hän kirahti ja veti tietäväisesti hymyilevän Cicin syvemmälle altaaseen, painoi huulet tiukasti naisen huulia vasten ja työnsi sormensa tämän sisään. Cici oli valmis, hän tunsi ja sen jälkeen asiat vain etenivät suoraviivaisesti ja vauhdikkaasti. Naisen puristellessa rytmikkäästi hänen ympärillään William piti tiukasti huulensa tämän huulilla ja otti tukahtuneet huudot sisälleen.
-Vieläkö sä haluat keskustella mun raskaana olevasta vaimosta,
Will kysyi kohottaen kulmakarvaansa, nosti huohottavaa Ciciä leuasta ja sen jälkeen näpäytti tätä nenälle.
-No, jos seuraukset on äskeiset, niin...
He liukuivat uuteen suudelmaan altaan laidalle ja hetken päästä Cici nousi altaasta.
-Mun on parempi mennä ennen kuin...
Hän ei jatkanut lausetta loppuun ja William nyökkäsi.
-Ollaan yhteyksissä.
-Ciao.
-Mä luulen, että mun synnytys on käynnistynyt,
Sonya totesi myöhään eräänä iltana, kun William oli korjaamassa pesuallasta.
-Mä soitan taksin,
hän totesi ykskantaan.

Sairaalasta palattiin perheenä. Pieni Catharine Windenburg ei tiennyt yhtään, että hänen todellinen isoisänsä oli kauhun partaalla ja pelkäsi, mitä sukurutsaisesta tytöstä ajan mittaan ilmenisi ja että hänen isänsä tunsi häntä kohtaan rakkautta ja pakokauhua samanaikaisesti. Hän nukkui kehdossa viattoman unta.**********Sonya tuli rysäyksellä tarinaan mukaan ja arvelut hänestä ja Williamista osuivat siis oikeaan. Vein tämän vain ehkä hieman pidemmälle, kuin moni olisi uskonut?
Caspian päätyi siis lopulta vaikenemaan Sonyasta. Oli liian myöhäistä hänen mielestään eikä hän uskaltanut keikuttaa venettä. Tuleeko asia jonain päivänä erittäin huonolla tavalla vastaan?3 kommenttia:

 1. No joo, en kyllä olisi odottanut Sonyan ja Williamin välien menevän ihan näin pitkälle. Caspian olisi ehkä saattanut kertoa totuuden Sonyasta Williamille (ja vannottanut hänet pysymään hiljaisena jotenkin) estääkseen näiden välisen suhteen, mutta nyt asiat ovat menneet liian pitkälle, että hän voisi kertoa. Asia pysyy salaisuutena luultavasti vielä jonkin aikaa, mutta mä olen varma, että se paljastuu vielä joskus.

  William yrittänee parhaansa mukaan olla isä pienelle tyttärelleen, mutta vaikeaa siitä tulee. Ehkä hän ainakin yrittää olla perhe Sonyan kanssa, mutta yhteen naiseen sitoutuminen ei ole hänen juttunsa, ja sen vuoksi jatkaa Cicin kanssa heilastelua. Sonya tuskin ilahtuu jos saa tietää tästä, minkä lisäksi mua mietityttää vähän sekin, että tällä Williamin ja Sonyan jutullakin saattaa olla ennen pitkää seurauksensa ja William ajaa itsensä umpikujaan.

  VastaaPoista
 2. Ja tarkoitin toki Williamin ja _Cicin_ jutulla saattaa olla ennen pitkää seurauksensa... Tulin lukemaan osan vielä uudemman kerran, ja satuin samalla huomamaan omassa kommentissa olevan nimivirheen. No, tulipahan nyt korjattua. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =D

   Caspian sai tietää asiasta aivan liian myöhään, sillä ei William itsekään ajatellut suhteen menevän näin pitkälle, joten mitä syytä hänellä olisi ollut Sonyasta veljelleen kertoakaan. Ennen kuin...

   Caspian on onnistunut säilyttämään lehtolapsensa salaisena todella pitkään, osittain varmasti senkin vuoksi, että Janni oli naimisissa. Kaikkien on ollut helppo ajatella, että Sonyan isä on ollut Jannin aviomies. Ihan kuten Sonya itsekin kuvittelee. Ei ole Jannikaan siis kertonut kotona hairahduksestaan, kuten varmaan lukijoille on ilmiselvää tarinan tässä vaiheessa =)

   Poista