12. Pelimiehien suku

-Olet juuri tulossa teini-ikään kultaseni.
-Silloin saan alkaa seurustella tyttöjen kanssa ihan kuten Williamkin.
Cassandran hymy hyytyi. Jostain syystä aihe oli hänelle todella arka eikä hän oikein ymmärtänyt itsekään miksi.
-Niin, tietenkin. Aivan.
-Onkohan siellä yksityiskoulussa paljonkin tyttöjä?
-Kultaseni, se on poikakoulu.
-Ai?
Kyseinen tosiasia ei kuitenkaan estänyt mitään, eikä oikein hidastanutkaan.
Caius oli tyttöjen suosiossa. Heitä viehätti hänen viaton hymynsä...
...sekä hänen tuleva tittelinsä. Caiuksen ei todellakaan ollut vaikea saada tyttöystäviä ja heitä kulki kartanon ovien kautta lukemattomia.
-En tiedä mistä ihmeestä Caius on perinyt tämän puolen luonteessaan,
Cassandra virnisti miehelleen. Hänelle sopi enemmän kuin hyvin, että poika kokeili nyt seurustelua ja lenteli kukasta kukkaan. Häneltä itseltään se oli ollut täysin poissuljettu vaihtoehto.
-Minun isoisäni oli aikamoinen pelimies,
Caspian tunnusti.
-Aah, aivan. Sieltä se sitten tulee.
Januksen kuoleman jälkeen Johanna oli ilmestynyt kartanon ovelle, surkeana, ja ruhtinaspari ei voinut oikein muutakaan kuin ottaa vanhuksen asumaan kanssaan. Caspian välillä pohti itsekseen, että hän olisi todennäköisesti sopinut paljon paremmin yhteen Johannan kuin Cassandran kanssa, sillä nainen oli paljon lähempänä hänen omaa ikäänsä. Vielä vanhuksenakin Johanna oli viehättävä nainen.
-Caius! Tuletko ottamaan meidän kanssa kakkua?
-En ehdi. Pahoittelut. Minulla on... menoa.
Johanna rypisti huomaamattomasti kulmiaan.
Myöhemmin hän yhytti Caspianin yläkerrasta ja päätti jutella vävynsä kanssa.
-Caspian, menen suoraan asiaan. Tämä Caiuksen lentely kukasta kukkaan on toki ymmärrettävää, mutta hänen pitäisi alkaa keskittyä jo ihan muihin asioihin.
-Caius on vielä niin nuori Johanna. Hän ehtii kyllä.
-Jos hän saattaa tiineeksi jonkun näistä nuorista tyttäristä, niin hänen tulevaisuutensa on helposti menetetty,
Johanna varoitti.
-Me hoidamme asian sitten, jos se tulee ajankohtaiseksi.
-Miten Caspian? "Suostuttelette" tytön perheen aborttiin? Maksatte hiljaiseksi? Caspian, tulehan tähän maailmaan takaisin. Sinä olet pojan isä ja on sinun tehtäväsi vetää hänelle rajat.
Caspian ei muistanut milloin joku olisi pitänyt hänelle tämänkaltaisen puhuttelun ja se ärsytti häntä hieman. Hän sai kuitenkin pidettyä tunteensa omana tietonaan ja hymyili anopilleen lämpimästi.
-Minä puhun hänen kanssaan,
Caspian lupasi. Johanna nyökkäsi hymyttömänä ja ruhtinas pudisteli päätään hetken naisen kadottua huoneeseensa.
William oli alkanut vierailla heillä usein Johannan muuton jälkeen ja hän näytti flirttailevan vanhan naisen kanssa avoimesti. Caspian yritti herättää vaimonsa huomion asiaan, mutta tämä ei näyttänyt tajuavan mitään. Tosiasiassa Cassandra kyllä näki ja ymmärsi, mitä heidän kattonsa alla oli tapahtumassa.
Hän oli tajunnut vasta hetki sitten, että hän oli rakastunut oman miehensä veljeen. Oli tuskallista nähdä Williamin flirttailevan hänen äidilleen, mutta vielä tuskaisempaa olisi joutua kasvokkain omien tunteidensa kanssa, joten Cassandra sulki silmänsä ja katsoi pois.
Johanna rohkaistui lopulta siinä määrin, että suuteli Williamia ensimmäisen kerran. Hänen itsetuntoaan hiveli suunnattomasti nuoren miehen flirttailu.
-Johanna,
William mutisi matalasti ja naisen sisällä hyrähti.
-Hyvää yötä William,
Johanna kehräsi ja poistui sen jälkeen yläkertaan. Hän sai juuri käytyä iltapseulla ja vaihdettua yöpuvun ylleen, kun William livahti hänen makuuhuoneen ovestaan sisään.
-William,
Johanna henkäisi lähes kauhuissaan.
-Meiltä jäi jotain kesken,
mies totesi vaativasti ja painoi Johannan selän vaatekomeron ovea vasten. Nopeasti ja kiihkeästi William suuteli Johannaa ja naisen kädet nousivat automaattisesti hivelemään tämän selkää.
-Sinä olet erittäin kiihottava nainen Johanna,
William mutisi ja sai kaikki naisen ihokarvat nousemaan pystyyn. Miehen huulten painautuessa vaativasti uudestaan Johannan huulille, käden kohotessa rinnalle ja sormien puristuessa kivikovan rinnanpään ympärille Johanna kadotti itsensä, kadotti sielunsa ja ainoa mikä jäi jäljelle, oli vaativa liekki hänen sisimmässään.
-Hyvää huomenta kultaseni. Haluatko aamupalaa,
Johanna tiedusteli ystävällisesti Caiuksen sen kertaiselta yökaverilta.
Cassandraa nauratti. Johanna ei vieläkään ymmärtänyt, että näihin tyttöihin oli aivan turha yrittää luoda minkäänlaista suhdetta. He tulivat ja menivät ja heidän oli parempi antaa olla.
-Cassandra. Meillä on ollut hyvä elämä, onhan,
Caspian kysyi pariskunnan viihtyessä yhdessä pihalle hankitussa porealtaassa.
-Mitä ihmettä sinä nyt? On. On meillä. Tietenkin.
-Ethän ole ollut liian pettynyt meidän avioliittoomme?
-Caspian? Mitä ihmettä nyt,
Cassandra toisti.
-Minä olen rakastanut sinua omalla tavallani Cassandra ja sinä olet ollut minulle hyvä vaimo.
Nainen ei ehtinyt vastata mitään, sillä Caspian veti hänet syleilyyn ja suuteli hellästi.
-Anteeksi. Minulla on vähän heikko olo,
mies sitten totesi ja nousi altaasta.
Caspian kaatui maahan ja Cassandra pelästyi.
-Caspian? Caspian!**********Caiuksen tavoite on olla sarjahurmaaja ja läheskään kaikkia tyttösiä ei ole nähty, joita hän tämän tiimoilta pelissä pyöritti. Voin kertoa, että heitä oli ihan tarpeeksi...

Caspianin aika tuli hieman yllättäen. He tosiasiassa rakastelivat altaassa ja sen jälkeen mies oli vaarallisen väsynyt ja vain kuoli pois.

4 kommenttia:

 1. William on kyllä tosiaankin naistenmies. Sonya, Cici, Johanna... Kohta varmaan myös Cassandra. Nythän Williamia ei (ainakaan hänen omasta mielestään) estä enää mikään iskemästä Cassandraa, kun nainen ei ole enää naimisissa...

  Caspianin kuolema tuli kyllä yllättäen. Olihan hän toki Cassandraa vanhempi, mutta siltikin. Tämän myötä aloin myös hieman epäilemään, että josko totuus Sonyan isyydestä paljastuu sittenkään. Tiettävästi Caspian ei paljastanut asiaa kenellekään, ja jos Jannikaan ei ole asiasta kenellekään puhunut, niin salaisuus menee lienee hautaan heidän mukanaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. William kaataa naisia oikealta ja vasemmalta eikä häntä vaivaa turhat tunnontuskat. Veljensä vaimosta hän on sentään toistaiseksi pitänyt näppinsä irti. Tuleva osa kertoo sitten mitä Caspianin kuoleman jälkeen käy Cassandralle ja Caiukselle ja liittyykö William tähän kuvioon mitenkään. Osa ilmestynee huomenna, joten tämän enempää en vielä kerro ;-)

   Poista
 2. Lukaisin läpi kaikki osat. Hyvältä vaikuttaa! Tykkään tästä aristokraattiteemasta, vaikka toki poikien suosiminen tyttöjen kustannuksessa aiheuttaakin hamapiden kiristelyä :D Mutta ihanaa, miten Caius ei kuitenkaan ole mikään jäykkä ja koulittu perijä, vaan ihan rehti naistenmies. Aiheuttaakohan hän vielä ongelmia tulevaisuudessa.
  Ja William! Hänkin pyörittelee vaikka ja ketä. Tykkään hänestä. Jospa hän vielä Cassandraakin pääsisi kiksauttamaan.
  Hmm, missäköhän vaiheessa Williamin ja Sonyan sukulaisuussuhde paljastuu... Ainakin oletan, että se jossain vaiheessa paljastuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukemaan! En oikeastaan tiedä mistä tämä aristokraattiteema tuli, mutta ajatus siitä viehätti välittömästi, joten hienoa kuulla, että lukijoillekin se on mieleen. Olen itsekin hieman kiristellyt hampaita tämän poikien suosimisen kanssa, mutta tässä olen halunnut pitäytyä mahdollisimman autenttisena.

   Caius kokeilee siipiään ja on hyvin ottanut sedältään oppia =D William taas on hurmaava casanova ja olen pitänyt hurjasti siitä, että olen saanut kirjoittaa hänestä täydellisen (herrasmies)lurjuksen.

   Sonyasta paljastan ainoastaan sen verran, että hänestä kuullaan jatkossakin. Mitä ja miten, sen enempää en toistaiseksi paljasta.

   Poista